Home • Returns

Retouren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw huisadres naar ons magazijn zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 4,95- 7,95 euro per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de gekozen vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Copara geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@silverette.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Let op: open verpakkingen van hygiëne producten kunnen standaard niet retour worden gestuurd.

Product ruilen?

Wil je een product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kan hiervoor contact opnemen met info@silverette.nl. Wel draagt je zelf de kosten voor de terugzending van het product.

Terug naar de winkel